15 mei 2024

Terrapin Development van start in Het Industriegebouw

Ons kantoor in Het Industriegebouw op de Goudsesingel in Rotterdam is geopend. Wij hebben een mooie kantoorruimte in het bekende Rotterdamse monument dat is ontworpen door architecten Hugh Maaskant en Willem Tijen. Het Industriegebouw is een erg inspirerend voorbeeld van een tijdloos gebouw zoals wij ze zelf ook graag realiseren.

We kunnen het gebouw zelf niet beter omschrijven dan Rein Blijstra in het Vrije Volk op 29-12-1952: “Het moet een genoegen zijn in dit lichte, open gebouw te werken. Het blijkt uit de prachtige kronkeltrap boven de hoofdingang, die als een danseres door alle verdiepingen heen omhoog zwiert, uit de ruime cantines, smaakvol afgewerkt en een ruim uitzicht gevend op de omgeving, uit de wijze, waarop het betonskelet gebruikt is om de constructie zelfs voor de leek duidelijk te maken en de brede gaanderijen van de bovenverdieping het effect te verlenen van een wandelgang in een klooster der industrie.

Kom gerust eens langs voor een rondleiding en een kop koffie! Meer informatie over Het Industriegebouw is te vinden www.hetindustriegebouw.nl.